Grafische ontwerpen

Onderstaande voorbeelden geven een impressie van reeds uitgevoerd werk voor zeer uiteenlopende klanten met verschillende doelstellingen, van educatieve, voorlichtende tot promotionele uitingen. De gekozen vormgeving is voor elk ontwerp toepasselijk en soms uitzonderlijk opvallend.Het belangrijkste voor de identiteit van elk bedrijf is een LOGO speciaal voor uw onderneming ontworpen waarmee u opvalt tussen de massa van de publiciteitsjungle in de diverse gedrukte en digitale media. Een bijbehorende huisstijl met als basis een visitekaartje, briefpapier en envelop vergroot de herkenbaarheid en betrouwbaarheid.
Restylen van een bestaand beeldmerk kan ook. Wat eerst in was, een felle kleur, een vrijstaande vorm, een trendy look, kan zo maar deel gaan uitmaken van een eenheidsworst van het snel wisselende media-landschap.
Maar zoals de beeldhouwer een onuitwisbaar beeld schept door "Less is More" in te verwerken waardoor zijn sculptuur impact heeft zo ontwerpen wij ook uw logo, één die in al zijn eenvoud makkelijk toepasbaar is en daardoor de best mogelijke uitwerking zal hebben.

Nieuwsbrief

Een informatie bulletin over de laatste ontwikkelingen van de nieuwste...

Brochures

Luxe brochures zoals magazines, glossy harmonica-vormige folders of ne...

Presentatiemappen

Projectmappen t.b.v. de verkoop van particuliere woningen in opdracht ...

Logo ICT bureau

De identiteit voor elk bedrijf, een LOGO speciaal voor uw onderneming ...

Neem vrijblijvend contact op voor oriƫntatie Informeer naar de mogelijkheden